Académie Scientifique de Beauté

Bij Manilva, Schoonheidsspecialiste in Amstelveen, werken we met producten van de Académie Scientifique de Beauté.

Het bedrijf Académie Scientifique de Beauté zet zijn ervaring al meer dan een eeuw in ten dienste van de schoonheid. Dit onafhankelijke familiebedrijf houdt vast aan een lange traditie van uitmuntendheid en hecht uitzonderlijk veel waarde aan de 100% Franse productie. De ziel van het merk wordt van generatie op generatie doorgegeven.

Académie is wereldwijd erkend voor zijn unieke behandelmethode, die aangepast wordt op het huidtype en de behoeften van de inviduele client. Elk huidverzorgingsproduct van het merk is het resultaat van kwalitatief, wetenschappelijk onderzoek en de know-how van de “Ambachtslieden van de Schoonheid.”

 

Onze Behandelmethode

De oprichter van Académie Scientifique de Beauté was een wetenschappelijk visionair. Steeds op zoek naar cosmetische doeltreffendheid, ontwikkelde hij een professionele, esthetische diagnose-methode, die de link legt naar de medische diagnose. Deze unieke aanpak in huidverzorging van Académie Scientifique de Beauté heeft maar een doel: resultaat.

1.

DIAGNOSE

Een complete en avant-gardistische schoonheidsdiagnose, opgesteld door een erkende Académie-specialiste.

Fixeer uw schoonheidsresultaat

2.

VOORSCHRIFT

Een voorschrift voor producten voor thuisgebruik, met een hoge concentratie van actieve ingrediënten om een optimaal resultaat te bereiken.

Stappen om uw schoonheidsresultaat te bereiken

3.
PROGRAMMA
SALON
BEHANDELINGEN

Ontwikkelde professionele behandelingen die worden uitgevoerd in een erkende Académie-salon.
Verkrijg uw schoonheidsresultaat sneller

= Schoonheidsresultaat bereikt