Creme Hypo Sensible

Crème Hypo-Sensible

€24,40

Crème Hypo-Sensible is speciaal ontwikkeld voor de huid met een tekort aan lipiden ten gevolge van dagelijkse agressies. Dit huidtype is te herkennen aan een oncomfortabel gevoel.

Verwachtingen: lipidenbalans van de huid wordt hersteld, de beschermingsbarrière verstevigd.

FASE 2: stabiliseren lipidenbalans.

Werkzame stoffen:

  • Plantaardig complex: 2.1% (verbinding tussen zonnebloem-, hazelnoot- en tarweolie) – versterkt de beschermingsbarrière van de huid.
  • Allantoïne: 0.19% – bevindt zich van nature in de schil van Indische kastanje en heeft een herstellende, verzachtende en kalmerende werking.
  • Hypo-allergene werkstof: 0.2% – verkregen door biotechnologie uit micro-organismen, die men terugvindt in diepe, hydrothermale bronnen. Zij voorkomen en verminderen de tekenen van intolerantie en het gebrek aan comfort. Zij verzekeren een verhoogde bescherming van de huid en zorgen ervoor dat de huid in staat is zichzelf te herstellen en herstructuratie van de cellen weer op gang te brengen.

Gebruik: ‘s ochtends en/of ‘s avonds, d.m.v. lichte massage aanbrengen op een gereinigde huid.

Een verzorgende crème met een rijke, fluweelzachte textuur, ideaal voor de dagelijks verzorging van de gevoelige huid. Garandeert een optimale bescherming gedurende de hele dag.

Details

Inhoud:
50ml