12060100

Sève Miracle

€36,95

Sève Miracle voedt, maakt soepel en vertraagt de verschijning van rimpels. De huid voelt comfortabel.

Voor huidtypes met een tekort aan lipiden, die de eerste tekenen van huidveroudering vertonen. De kenmerken van deze huid zijn rimpeltjes, een trekkerig en oncomfortabel gevoel, gebrek aan voeding.

Verwachtingen: bestrijdt de eerste tekenen van huidveroudering. Vervaagt de rimpeltjes en geeft de huid elasticiteit en souplesse.

FASE 3: huidveroudering bestrijden.

Concentratie aan werkzame stoffen: 11.6%

  • Eiwittencomplex: 10% – heeft een filmogeen effect dat de huidkorrel verfijnt en de huid meteen verzacht. De huid is gehydrateerd en dit heeft een anti-rimpel effect.
  • Plantaardig complex: 1.4% – verbinding tussen drie plantaardige oliën (zonnebloem, hazelnoot, tarwe), versterkt de beschermingsbarrière van de huid.
  • Hypo-allergene werkstof: 0.2% – verkregen door biotechnologie uit micro-organismen, die men terugvindt in diepe, hydrothermale bronnen. Zij voorkomen en verminderen de tekenen van intolerantie en het gebrek aan comfort. Zij verzekeren een verhoogde bescherming van de huid en zorgen ervoor dat de huid in staat is zichzelf te herstellen en de herstructuratie van de cellen weer op gang te brengen

Gebruik: ‘s ochtends en/of ‘s avonds, aanbrengen op een gereinigde huid d.m.v. lichte massage

Deze crème voedt tot diep in de huid en werkt als een miraculeus schild; rimpels en kraaienpootjes vervagen.

Inhoud: 50 ml